Cosul meu (0 produse) - 0,00 RON

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

 

Curs radioprotectie nivel 2 - 15-17 Decembrie 2017

CENTRUL NAŢIONAL DE PERFECŢIONARE IN DOMENIUL SANITAR - BUCURESTI SI CONSULTANTA RADIOPROTECTIE S.R.L.

IN PERIOADA 15 - 17 DECEMBRIE 2017 ORGANIZEAZA LA SEDIUL CENTRULUI DIN BUCURESTI (STR.BODESTI NR.1) PROGRAMUL NAŢIONAL INTENSIV DE EDUCAŢIE MEDICALĂ CONTINUĂ CU TEMA “PROTECŢIA RADIOLOGICĂ ÎN RADIOLOGIA DE DIAGNOSTIC SI IN RADIOLOGIA INTERVENTIONALA”

Cursul se adresează Medicilor Radiologi,Stomatologi,Dentisti,Ftiziologi , Interventionisti ( cardiologi, urologi, ortopezi, etc.),Osteodensitometrie,specialisti si primari Medicina muncii in vederea abilitarii, Medici veterinari, Fizicienilor şi Responsabililor cu securitatea radiologica din DSP-uri şi spitale. Este structurat pe programa Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică – Viena .

SE ACORDĂ 18 CREDITE DE COLEGIUL MEDICILOR si are AVIZUL Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare, pentru curs de reciclare privind securitatea radiologica in domeniul generatori de radiatie, in vederea obtinerii sau prelungirii permisului de exercitare - nivel 2.

Informatii suplimentare si inscrieri la telefon 0723 – 490.115, la TEL/FAX:021-746 19 92 sau prin e-mail: constantinmilu@upcmail.ro , pana cel târziu Marti 14 Noiembrie 2017 .

Posted in Noutati Cursuri By

Alina Sirbu