Compania noastra Helios Medical&Dental, unul dintre principalii importatori si distribuitori de consumabile si echipamente pentru stomatologie si tehnica dentara din Romania, cu o prezenta pe piata romaneasca de peste 25 ani, dispune de retea nationala de magazine si distributie, venind astfel in intampinarea clientilor nostri cu promtitudine si profesionalism.

 


Sa fim mereu aproape de clientii nostri, oferindu-le game complete de produse, si servicii, in concordanta cu standardele specifice unui domeniu competitiv si inovativ cum este cel medical.

 


Profesionalism

Promptitudine.

Calitate

 


Bazele companiei au fost puse in anul 1991, cand societatea functiona in incinta Farmaciei Lipscani. Dezvoltarea companiei a condus la extinderea activitatii, astfel in anul 1996 au fost infiintete primele sucursale in Iasi, Constanta si Oradea. Dezvoltarea continua si constanta a companiei a dus la extinderea activitatii si in alte zone, in prezet find reprezentati in: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Iasi, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Focsani, Tecuci, Buzau, Braila, Constanta, Alba-Iulia.

 


In prezent, Helios Medical&Dental, distribuie produse a peste 30 furnizori din tara si strainatate, prestigioase companii cu renume la nivel mondial. Consumabile si aparatura pentru stomatologie: 3M ESPE, Kerr, Ultradent, Coltene Whaledent, Centrix, Euronda, Poldent, Bioteck, KaVo etc. Consumabile si aparatura pentru tehnica dentara: Vita Zahnfabrik, Spofa, Dental, Ador Edelmetalle, Renfert, Picodent, Simex etc.

 


Stomatologie: anestezice, compozite, cimenturi rasinice, sisteme de albit, sisteme de fluorizare, sisteme de diga, sisteme de pivoti endodontici, ace pentru canal, manusi, pungi de sterilizare, turbine si piese de mana, autoclave, unit-uri stomatologie si aparate electrochirurgie.

Tehnica dentara: ceramica dentara, cuptoare pentru ceramica, ceruri si gipsuri, perii si freze, acrilate.

Aparatura si consumabile pentru cabinete medicale: stetoscoape, tensiometre, aparate si teste pentru glicemie, aparate doppler portabile, aparate pentru chirurgie ORL, instrumentar.

Protezare: lentile intraoculare

Mobilier medical

 


Distributie rapida la nivel national de produse stomatologice si tehnica dentara, aparatura medicala, protezare si mobilier medical.

Instalare si service aparatura medicala pentru cabinete stomatologice si laboratoare de tehnica dentara.

 


Va invitam sa vizitati zilnic site-ul nostru unde puteti comanda rapid produse de calitate. Aici puteti beneficia de promotiile noastre online care va ofera posibilitatea de a achizitiona la preturi speciale ceea ce va doriti.

 

Certificari

Helios Medical & Dental a făcut un pas important în recunoaşterea competenţei şi a calităţii serviciilor oferite clienţilor prin certificarea Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001