Scanner intraoral ODEON-OPERA + piesa scanare + licenta 1 an

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scanner intraoral. Contine licenta pentru primul an de utilizare.

Disponibilitate: La comanda

fara TVA: 102.225,00 RON cu TVA: 121.647,75 RON

Mai multe poze

 

Detalii

Tehnologia Cutting-Edge bazată pe o tehnologie inovatoare și incredibil de compactă de capturare 3D a imaginii numită "MULTISCAN IMAGING TM", scanerul intraoral permite medicilor stomatologi să capteze impresii digitale într-o manieră naturală și ușoră Piesa de mână de o dimensiune extrem de redusă, controlul cu ajutorul gesturilor al calculatorului precum și întreținerea ușoară transformă acest scanner într-o soluție ideală pentru digitalizarea amprentelor dentare.

Noua filosofie a designului: mobilitate și flexibilitate cu specificații tehnice identice cu ale unei unități  de dimensiuni mai mari.

Bazat pe aceeași tehnologie inovatoare ca și varianta fixă, acest scaner intraoral portabil oferă aceleași performanțe într-un aparat de dimensiuni reduse. Este ideal pentru
clinicile stomatologice cu spațiu redus sau pentru folosirea de mai mulți operatori.

Portabilitatea acestui format mic, ușor, este ideală pentru clienții cu limitări de spațiu în clinicile dentare sau care au nevoie să-ți mute frecvent scannerul.

Tehnologie 3D fiabilă și intuitivă

Scanerul intraoral este conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale medicilor stomatologi care sunt în căutarea unei tehnologii intuitive de digitalizare a amprentelor. Obiectivul este de a ajuta medicii stomatologi să se concentreze mai degrabă pe pacient decât pe tehnologie.

Scanarea ”3D Multiscan Imaging” folosește 5 Scanere 3D mici situate în vârful piesei de mână (una dintre cele mai mici piese din industrie.) Scanarea dinților și a țesuturilor moi sunt scanate simultan, prin captarea imaginilor din mai multe unghiuri, astfel încât zonele dificile să nu mai reprezente o problemă.

Controlul gesturilor optimizat

Scanerul intraoral este echipat cu o tehnologie de recunoaștere a mișcării, pentru evitarea infecțiilor, permițând operarea fără atingerea unității, cât timp utilizatorul poarta mânușile de protecție.

FLUXURI DE LUCRU DESCHISE ȘI FLEXIBILE

Scanerul intraoral este un sistem de scanare dedicat scanării în cabinet. Datele privind digitalizarea amprentelor sunt transmise cu ușurință dar și cu fidelitate maximă către sistemele de design și relizare a protezelor.
Medicii stomatologi pot alege fie libertatea datelor STL deschise fie Dwos conect pentru o colaborare optimă cu partenerii de laborator. Ele sunt importate direct în softul care este pus la dispoziție odata cu achiziționarea aparatului.

 

 
 

Mai multe informatii

Ambalare Nu
Producator EUROMAX
Cod produs 177755
 
 

Spune parerea ta

You're reviewing: Scanner intraoral ODEON-OPERA + piesa scanare + licenta 1 an

 
 

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.