Termeni si conditii Heliosmedical.ro

Serviciile pe care Helios MedicalDental le presteaza Utilizatorului sunt supuse urmatorilor termeni de utilizare. Helios MedicalDental isi rezerva dreptul sa completeze sau modifice oricand termenii de utilizare fara consimtamântul utilizatorului. Versiunea cea mai recenta a termenilor de utilizare poate fi vazuta accesand pagina "Termeni si conditii". Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor, acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. In cazul in care nu agreati aceste prevederi, va rugam sa nu folositi site-ul http://www.heliosmedical.ro, acordul fiind singura conventie dintre utilizatorii site-ului http://www.heliosmedical.ro si  Helios MedicalDental, proprietarul site-ului.

MODIFICARI ALE TERMENILOR
Helios MedicalDental isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii http://www. heliosmedical.ro si dreptul de a introduce noi conditii. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor pe site sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului. Orice fel de utilizare a site-ului http://www.heliosmedical.ro dupa aceste notificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Site-ul http://www.heliosmedical.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie de resurse ce constau în domenii de descarcare, comunicare si produse de informare. Toate Serviciile, update-urile, mariri, noi aspecte si/sau adaugarea oricaror alte proprietati noi de Web sunt supuse termenilor de utilizare.
Utilizatorul este responsabil de obtinerea si mentinerea telefonului, hardware, software si alte echipamenete necesare accesului si utilizarii site-ului http://www.heliosmedical.ro cat si de toate schimbarile ce vor avea loc.

CONFIDENTIALITATE
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul Helios MedicalDental are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Helios MedicalDental nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de drepturile de acces, de interventie asupra datelor furnizate de dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale transmise de dumneavoastra si de a solicita in mod gratuit stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa Helios MedicalDental.

Va este recunoscut, de asemenea, dreptul de a va adresa justitiei, in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra au fost nerespectate.
Precizam si ca, potrivit articolului 12 din Legea nr. 506/2004, alineatul 1, "este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari".

ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE
1. Acest contract, ce cuprinde clauze aplicate in utilizarea http://www. heliosmedical.ro, incluzând, dar nelimitându-se la, termeni si conditii suplimentare prezentate in "Termeni suplimentari" ce administreaza utilizarea anumitor materiale speciale din site-ul http://www.heliosmedical.ro, expune termenii si conditiile ce se vor aplica in utilizarea site-ului http://www.heliosmedical.ro. Utilizând site-ul, cu alte scopuri decât de a da citire acestui contract pentru prima data, utilizatorul se angajeaza sa respecte aceste conditii si termeni de utilizare. Dreptul de a folosi http://www.heliosmedical.ro este exclusiv al utilizatorului si nu poate fi transferat nici unei alte persoane sau entitate. Utilizatorul este direct raspunzator pentru folosirea contului personal (sub orice nume si parola), cat si pentru asigurarea ca utilizarea contului se va face respectând clauzele acestui contract. Utilizatorul se va face responsabil si pentru protejarea confidentialitatii parolei, in cazul existentei acestuia. 

2. Helios MedicalDental are dreptul de a modifica sau întrerupe orice aspect sau particularitate a site-ului http://www.heliosmedical.ro, incluzând, dar nelimitându-se la, continut, orele de disponibilitate si echipamentul necesar accesarii si utilizarii.

RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI
1. Utilizatorul trebuie sa foloseasca http://www.heliosmedical.ro in conformitate cu legea. Nu trebuie sa posteze sau sa transmita prin intermediului site-ului http://www.heliosmedical.ro nici un material care sa incalce sau sa contravina in nici un fel drepturile celorlalti, care sa fie amenintator, abuziv, vulgar, obscen, profan-defaimator, care sa nu respecte dreptul la intimitate, sau la publicitate, adica orice comportament care poate fi considerat o ofensa sau care sa provoace dotarii catre stat sau sa incalce legea sau care, fara consimtamantul prealabil al Helios MedicalDental, contine elemente de reclama a diferitelor produse sau servicii. Nici un comportament al utilizatorului ce nu corespunde cu restrictiile sau obiectiile Helios MedicalDental nu va fi permis. Utilizatorul nu trebuie sa foloseasca http://www.heliosmedical.ro pentru scopuri de publicitate sau alte solicitari comerciale cum ar fi solicitarea utilizatorilor de a deveni membri ale altor servicii de informare online, aflate in concurenta cu Helios MedicalDental.

2. http://www.heliosmedical.ro contine materiale protejate de legea dreptului de autor, sau alte informatii cu dreptul de proprietate, incluzand texte, software, poze, materiale video, grafice, muzica, sunete si altele. Toate materialele pe care http://www.heliosmedical.ro le cuprinde sunt in conformitate cu legile drepturile de autor din Romania. Helios MedicalDental detine dreptul de autor in ceea ce priveste selectarea, coordinarea, aranjarea continutului. Utilizatorilor le este interzisa modificarea, publicarea sau transmiterea sau participarea in trasferuri sau vanzari. De asemenea ei nu trebuie sa abuzeze, partial sau integral, de continut. Utilizatorul are dreptul de a descarca de pe site materiale ce sunt protejate de legea dreptului de autor, doar in scopuri personale. Helios MedicalDental nu permite copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea in scopuri comerciale a materilalelor fara permisiunea prealabila sau fara acordul Helios MedicalDental sau a autorului. In cazul in care se permite copierea, redistribuirea sau publicarea materialului protejat de legea dreptului de autor, nu se va face nici o modificare sau stergere a dreptului de autor. Utilizatorul trebuie sa constientizeze ca nu detine nici un drept asupra materialelor protejate de dreptul de autor descarcate de pe site.

UTILIZAREA SERVICIILOR
In utilizarea serviciilor acordate de Helios MedicalDental, utilizatorul trebuie sa respecte urmatoarele:
- sa nu foloseasca serviciul in legatura cu expertize, concursuri, scrisori in lant, junk mail, spam, sau alte mesaje duplicitare de natura comerciala,
- sa nu defaimeze, abuzeze, hartuiasca, ameninte sau sa incalce drepturile legale (la intimitate, de reclama sau altele),
- sa nu publice, posteze, distribuie sau sa raspandeasca nume, materiale, informatii profane, rauvoitoare, de amenintare, obscene, indecente ce nu corespund legii,
- sa nu publice materiale, poze, imagini, software cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv,
- sa publice materiale care contin virusi, viermi, troieni, documente virusate, sau alte sisteme sau programme asemanatoare ce pot afecta sistemele de operare. 
- sa faca publicitate sau sa presteze servicii de vanzare-cumparare in scopuri personale, decat daca Serviciul de comunicare permite acest lucru,
- sa downloadeze un document publicat de un alt utilizator al Serviciului de Comunicare care sa nu poate fi reprodus, distribuit sau prezentat in mod legal,
- sa falsifice sau sa stearga informatii privind managementul dreptului de autor, notificari.

LIVRAREA COMENZILOR
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului si se afla in ambalajul original al producatorului.
In Bucuresti si localitatile unde exista puncte de lucru Helios
• GRATUIT;

In restul tarii
• Cost transport - 28 RON + 1ron/kg* la care se adauga + 1%* din valoarea comenzii daca se opteaza ramburs;
• Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie a curierului se calculeaza un cost suplimetar pe km (0,6 ron/km), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din reteaua curierului.
• La cerere se poate folosi curierul specificat de client.
*TARIFELE MENTIONATE SUNT ORIENTATIVE. VALOAREA MENTIONATA ESTE O MEDIE A TARIFELOR FOLOSITE DE FIRME CURIERAT.

• Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii;
• In situatii speciale, timpul de livrare poate fi depasit. Situatie in care veti fi notificat telefonic;
• Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului;
• Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat.

POLITICA DE VANZARI
Preturile produselor de pe site-ul http://www.heliosmedical.ro sunt exprimate in RON, contin TVA si sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ofertele speciale exista posibilitatea ca discount-urile sa fie diminuate fata de oferta generala.

Putem sa ne asumam raspunderea pentru ceea ce vindem si sa garantam faptul ca nu exista niciun risc pentru cei care sunt hotarati sa devina clienti. Exista suficiente avantaje pentru a cumpara ceea ce noi recomandam.
Helios MedicalDental va putea desfasura orice campanie promotionala pentru produsele prezentate, conditiile de desfasurare ale acestora fiind stabilite si publicate pe site-ul http://www.heliosmedical.ro
Facturarea produselor oferite prin intermediul site-ului http://www.heliosmedical.ro se face doar catre persoane fizice si juridice din Romania.
Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului afisat pe site, cheltuielile de expeditie si eventualele taxe percepute de statul roman (taxa verde etc...). Helios MedicalDental nu percepe taxe suplimentare la cumpararea produsului.
In termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului clientul are dreptul sa notifice in scris firma ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Toate costurile de retur (transport, etc.) revin in acest caz clientului.
Dorinta clientului de a returna produsul se face printr-o notificare scrisa, expediata in plic la adresa B-dul Iuliu Maniu nr.6, sector 6, Bucuresti. Produsul se va returna in ambalajul original, cu toate manualele si accesoriile incluse, insotit de factura fiscala si certificatul de garantie.
Produsul nu trebuie sa prezinte deformari mecanice sau urme ale unei utilizari necorespunzatoare. Nu vor fi acceptate ca retur, produsele care nu prezinta etichetele sau sigiliile de garantie intacte si nu sunt in perfecta stare fizica si de functionare. 
Pe colet se vor preciza umatoarele:
- numarul comenzii online (numarul proformei)
- numele clientului
- data cand a fost facuta comanda
Dupa verificarea integritatii produsului, banii se vor returna catre client. Indiferent de modul in care s-a facut plata, banii vor fi returnati prin virament bancar. In acest caz, clientul trebuie sa comunice numarul unui cont bancar sau de card.
Helios MedicalDental va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data renuntarii in scris a contractului de catre client.

TAXA VERDE
Facturile emise vor include si contributia "TIMBRU VERDE" de 7 RON, plus TVA, reprezentând costurile pentru colectarea si reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), instituita conform Directivei europene EC/96/2002 si HG 448/2005, obligatorie din 30.04.2007.
Potrivit legislatiei in vigoare, detinatorii de deseuri de echipamente electrice si electronice vor putea sa le predea gratuit la punctele de colectare municipale sau la magazine odata cu achizitia unui echipament nou din aceeasi categorie de produse. 
"Prin implementarea Directivei europene EC/96/2002 si a HG 448/2005, Romania se alatura celorlalte tari membre ale Uniunii Europene care aplica deja managementul integrat al DEEE pentru protectia mediului inconjurator, revalorificarea resurselor si cresterea calitatii vietii", a declarat Valentin Negoita, presedintele ECO TIC.

SERVICE SI GARANTIE
Fiecare produs este insotit de certificatul de garantie valabil in Romania. Perioada de garantie este stabilita in functie de tipul si marca produsului, fiind afisata pe site. 
Inceputul perioadei de garantie coincide cu momentul livrarii la client si expira dupa perioada mentionata in certificatul de garantie.
In cazul aparitiei de defectiuni in perioada de garantie, produsul se va returna in ambalajul original, impreuna cu toate manualele si accesoriile incluse, insotit de factura fiscala si certificatul de garantie la adresa specificata pe certificat, service-ul autorizat. 
Pentru mentinerea garantiei, produsele trebuie instalate, puse in functiune, folosite, intretinute, depozitate si transportate conform documentatiei care insoteste produsul.
Reparatiile efectuate de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Se va refuza acordarea garantiei in cazul produselor care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garantie intacte.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse, produse utilizate in conditii neadecvate sau nerecomandate de producator(tensiuni de alimentare necorespunzatoare, variatii de tensiune, umiditate, actiune substante chimice, prezenta virusilor informatici sau a unor programe informatice cu potential distructiv etc).
Costul de trimitere al acestor produse la service revine in exclusivitate clientului.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Helios MedicalDental nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea, in orice fel, a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Specificatiile produselor afisate pe site-ul http://www.heliosmedical.ro sunt informative, cuprind caracteristicile esentiale ale produselor si, de regulã, sunt puse la dispozitia noastrã de producãtori, asa cum sunt definiti acestia de Legea 449/2003, care pot modifica informatiile furnizate initial, fãrã instiintare prealabilã. 
Imaginile afisate pe site in dreptul produselor sunt informative si pot diferi de produsul livrat efectiv, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, accesoriile, etc.

Dupã caz, pentru o mai bunã intelegere a caracteristicilor unui produs, http://www.heliosmedical.ro poate prezenta informatii si imagini suplimentare despre produsul respectiv.
Trimiterile la site-urile fabricantilor produselor sunt numai pentru o informare mai detaliatã a Clientului. Helios MedicalDental nu rãspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor respective, a cãror rãspundere o poartã in intregime proprietarii acestora.
Activitatea de comercializare si distributie din oferta http://www.heliosmedical.ro este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. Helios MedicalDental nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv. Garantia produselor cumparate prin intermediul acestui site este garantia oferita fiecarui produs in parte. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.

LITIGII
Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si Helios MedicalDental vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu a fost stins pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre prevederile mentionate in Termenii si conditiile de utilizare a site-ului http://www.heliosmedical.ro este stabilita ca fiind nula sau nevalida, valabilitatea celorlalte prevederi se mentine in continuare.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri sau precizari privind Termenii si conditiile de utilizare a site-ului http://www.heliosmedical.ro prin una din metodele disponibile: e-mail, telefon, fax.

Nota: pozele au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale